Illustraties

Illustraties

 Je wilt je corporate verhaal op een leuke, heldere manier laten tekenen. Of je publiceert een rapport waarvoor je leuke cartoons of juist smaakvolle illustraties wilt laten maken. Dat kunnen we voor je verzorgen! In ons team van illustratoren zit altijd iemand van wie de stijl je zal aanspreken. We tekenden al voor proefschriften, overheidsprojecten, accreditaties, websites en trainingsmaterialen.

Praatplaat

Het kan ook zijn dat je zelf een belangrijke presentatie gaat geven, en je graag je verhaal doet aan de hand van een poster of tekening waar alles op staat. Dan maken we een praatplaat voor je, waarbij we de detailtekeningen ook als losse bestanden met je delen. Die kun je dan op een groot scherm tonen terwijl je vertelt, of als illustraties gebruiken als je iets publiceert over je project op de social media.

Aanpak

Eerst maken we op grond van je wensen een maat-offerte. Als die akkoord is, plannen we een telefonische briefing in en stuur jij ons alvast zoveel mogelijk informatie per mail. Op grond daarvan  maken we eerst een schets, op basis waarvan je feedback kunt geven en we de opzet nog wat kunnen veranderen. Tot slot maken we de illustratie mooi af, in de resoluties die jij nodig hebt voor online gebruik of voor prints.

Bijlmer infographic

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over ons aanbod of wil je ons boeken voor een evenement neem gerust contact op!