Live tekenaars op foamboard

​Live tekenaars

Tekenaars die met markers en krijtjes alles tekenen wat mensen inbrengen op je congres, teamdag of bedrijfstraining. Acht jaar geleden zijn we dit gaan doen, omdat het zoveel leuker was dan een geschreven verslag. En we raken sindsdien steeds meer overtuigd van de meerwaarde van getekende verslaglegging.

  1. Je geeft mensen iets om naar te kijken. Kunstenaars die live staan te tekenen op een event, dat is natuurlijk léuk. Het is fascinerend om hen bezig te zien.
  2. Pauzegesprekken gaan meteen over de inhoud. Met je kopje koffie bij het portret van de keynote spreker kom je al snel in gesprek over jóuw visie op dit onderwerp. Een getekend verslag tilt de conversatie meteen van ‘waar moest jij vanmorgen vandaag komen’ naar: ‘Wat is jouw connectie met het onderwerp van vandaag?’
  3. De deelnemers komen hun verhaal ook vertellen bij de tekenaars. Dus je krijgt niet alleen het verslag van de grote sprekers, maar ook van wat er leeft in het land en onder de professionals of bewoners die hier vandaag bij elkaar zijn gekomen. Daarmee voelt je publiek zich gehoord en serieus genomen.
  4. Mensen zullen leuke details van het getekend verslag delen met hun achterban via de social media. Meer exposure voor je onderwerp!
  5. Aan het einde heb je een kunstwerk waar alles op staat. Hang het op kantoor. Neem het mee naar het volgende event over dit onderwerp. Je krijgt ook een hoge resolutiefoto waar je leuke prints van kunt maken!

We hebben natuurlijk even voor je getekend hoe het werkt als je ons inhuurt om live mee te tekenen. Tot gauw!

Workshop Zakelijk tekenen
Workshop Zakelijk tekenen

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over ons aanbod of wil je ons boeken voor een evenement neem gerust contact op!